11 sretnih godina

Anne Hathaway otkrila kako održava brak pun ljubavi

05.12.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Lijepa je glumica Anne Hathaway gostovala kod Drew Barrymore, a već je poznato da Barrymore 'iskopa' iz zvijezda ono što mnoge zanima. Hathaway je tako progovorila o svom braku s Adamom Shulmanom te otkrila tajnu njihove bračne sreće

Drew Barrymore od 2020. godine vodi mnogima omiljenu emisiju 'The Drew Barrymore Show' te tamo redovito ugošćuje razne zvijezde. Posljednja je kod Barrymore gostovala Anne Hathaway koja je s Barrymore razgovarala o muško-ženskim odnosima te progovorila o svom 11-godišnjem braku sa suprugom Adamom Shulmanom. Gledateljima je otkrila i njihovu tajnu sreće, a s kojom će se mnogi složiti!

'Što radite jedno s drugim ili jedno za drugo da još uvijek govorite jedno o drugome na ovaj način pun ljubavi i divljenja?', upitala je Barrymore svoju lijepu kolegicu koja joj je odgovorila da je veliku ulogu imala i sreća.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Mislim da jednostavno ne očekujem da on upotpuni mene i on ne očekuje da ja upotpunim njega', objasnila je Hathaway uz objašnjenje da tetovirano slovo 'M' na njihovim zapešćima stoji za riječ 'više' (engl. more) kao podsjetnik da smo svi pojedinačne cjeline, ali zajedno rastemo u nešto više.

Iako su dugogodišnji brakovi Hollywoodu rijetkost, Anne Hathaway i Adam Shulman ipak se mogu pridružiti onoj nekolicini koja uspijeva održati vezu već 15 godina, od kojih je 11 godina u braku.

Barrymore je istaknula još uvijek živu iskru u očima Hathaway dok govori o suprugu, a Hathaway je otkrila da je i ona imala svoju ulogu u njihovom spajanju prije 15-ak godina. Priznala je da je njihov drugi spoj bio baš na zabavi koju je Barrymore pripremila za Noć vještica.

Glumica se za producenta Adama Shulmana udala 2012. godine, a kasnije su dobili i dvojicu sinova Jonathana i Jacka. Međutim, odlučili su da sinove neće pokazivati u medijima te da će im pustiti da sami biraju svoj put: 'Moja obitelj ima potrebe, a jedna od potreba djece je da moraju moći sami definirati svoje živote', komentirala je glumica ranije.

DA SE NE ZABORAVI

Anne Hathaway stajlingom odaslala važnu poruku

Pogledaj galeriju