čuva privatnost

Anne Hathaway otkrila zašto ne želi medijski eksponirati svoje sinove

14.11.2023 u 16:19

Bionic
Reading

Iako mnogi njezini suradnici ne skrivaju svoju obitelj i djecu, Anne Hathaway ulazi u onu skupinu zvijezda koje drže svoj privatni život za sebe. Fotografije svojih sinova ne objavljuje na društvenim mrežama, a otkrila je da je majčinstvo promijenilo njezine prioritete

Anne Hathaway zablistala je na naslovnici Net-a-Porterovog digitalnog naslova PORTER, a u velikom intervjuu dotaknula se i privatnog života koji skriva od zainteresirane javnosti. Majka je postala 2016. godine, a 2020. godine obitelj je postala bogatija za još jednog člana, no javnost zna tek imena njezinih sinova.

'To je nešto za što smatram da nije bitno samo za moje zdravlje. Dio sam tima, to je moja obitelj, i ne radi se samo o meni', istaknula je glumica koja se u svijet glume probila 2001. ulogom u filmu 'Princezini dnevnici'.

Hathaway se udala 2012. godine za Adama Shulmana, također glumca koji se bavi i produkcijom. Zajedno imaju dvojicu sinova, sedmogodišnjeg Jonathana i trogodišnjeg Jacka, a glumica je priznala da se njezin život potpuno promijenio zbog majčinstva te je morala drugačije postaviti prioritete i odbiti neke uloge.

'Moja obitelj ima potrebe, a jedna od potreba djece je da moraju moći sami definirati svoje živote', rekla je, naglasivši da ne planira povezivati svoj poslovni i privatni život: 'Ne pada mi na pamet povezivati to dvoje, osim kroz zahvalnost što si tako lijepo služe.'

U listopadu 2022. također je komentirala utjecaj obitelji na njezin posao, otkrivši da sada pristaje samo na izvrsne uloge jer joj je vrijeme s djecom predragocjeno da bi ga trošila na brojne projekte. Točnije, uvažila je razmišljanje da je kvaliteta bitnija od kvantitete.

Glumica koja je javnosti najpoznatija po filmovima 'Princezini dnevnici', 'Pripravnik' i 'Vrag nosi Pradu' priznala je da su njezini sinovi još premladi da gledaju filmove u kojima je glumila, no jedan će im pokazati s veseljem.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Stvarno sam uzbuđena što ću im pokazati 'Vrag nosi Pradu'. To je tako dobar film. I kažem to s potpunom poniznošću, jer ja sam mala uloga u tom filmu. Tu su David Frankel, naš redatelj, Meryl Streep, Stanley Tucci, Emily Blunt, Patricia Field...', ispričala je prisjećajući se filma iz 2006. godine.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia