anne i emily

Zvijezde filma 'Vrag nosi Pradu' otkrile kako su se zapravo upoznale i što su mislile jedna o drugoj

07.12.2023 u 12:43

Bionic
Reading

Prošlo je 17 godina otkako je izašao film 'Vrag nosi Pradu', a još uvijek je mnogima na popisu omiljenih filmova. Priča o simpatičnoj mladoj novinarki koja se nađe u ulozi asistentice glavnoj urednici časopisa Runway osvojila je srca mnogih, a sjajna glumačka postava priču je podigla na zavidnu razinu

Iako su u svojim karijerama odigrale brojne uloge, glumice Anne Hathaway i Emily Blunt još uvijek su najpoznatije po filmu 'Vrag nosi Pradu'. Taj simpatičan film o poslovnom svijetu modnog časopisa 'Runway' i djevojkama koje pokušavaju pronaći svoje 'mjesto pod suncem' uvukao se pod kožu mnogima, a postava koju predvode Meryl Streep i Stanley Tucci učinila je ovu priču još i boljom te vrijednom čak 325 milijuna dolara na globalnim kino blagajnama!

Časopis Variety spojio je Anne Hathaway i Emily Blunt 18 godina nakon njihova prva susreta te su glumice prepričale kako su izgledali sami početci snimanja te kako su se zapravo upoznale glumeći Andreu i Emily, pomoćnice glavne urednice Mirande Priestly.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Sipala si zvjezdanu prašinu. Zatim smo otišle na kavu. Povela sam te u šetnju oko mjesta gdje živim', prisjetila se Hathaway koliko je oduševljena bila mladom Britankom koju je filmska ekipa predstavila kao nevjerojatnu djevojku iz Engleske.

Iako se Blunt nije mogla prisjetiti točnog trenutka upoznavanja, otkrila je da joj je prijateljstvo s Hathaway puno značilo tijekom dana provedenih na setu.

'Bila sam tako zelena kad sam došla u tu situaciju, a ti si bila kao najtopliji zagrljaj. Iako si u to vrijeme bio kolosalna filmska zvijezda, tretirala si me kao potpuno ravnopravnu. Ti si jedna od ljudi koje najduže poznajem. Poznajemo se 18 godina', rekla je Blunt.

Iako je Blunt tada bila neprovjerena glumica tek na početku svog holivudskog putovanja, snimivši ovu uspješnicu postala je poznato ime.

  • +2
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumice su se našalile kako dijele članstvo u klubu 'Vrag nosi Pradu', ali i u klubu Christophera Nolana!

S poznatim redateljem Hathaway je radila film 'Interstellar', a Emily Blunt sudjelovala je u posljednjoj uspješnici 'Oppenheimer'.

'Tako si divna u njemu. Bila sam tako ponosna na tebe. Ovaj lik Kitty je toliko drugačiji od tebe. Ona je poput umiruće zvijezde. Kitty se skuplja oko svog života umjesto da mu se otvori. Onda, kad se konačno otvori, shvatiš, o Bože, s kakvom je boli i poniženjem živjela', pohvalila je kolegicu Anne Hathaway ne skrivajući oduševljenje.

uvijek u trendu

Točkasto izdanje Emily Blunt kao chic opcija za dnevne obaveze

Pogledaj galeriju