pokazala gotovo sve

Violeta iz 'Boljeg života' zavodljiva i u šestom desetljeću

08.06.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Osamdesetih godina prošlog stoljeća proslavila se ulogom Violete Popadić u seriji 'Bolji život'. Tridesetak godina kasnije Lidija Vukičević i dalje je zavodljiva, a zbog izgleda, koji rado ističe odabirom odjeće, i dalje opravdava titulu koju je priskrbila u mladosti - srpske seks bombe

Otkako je započela glumačku karijeru, Lidija Vukičević postala je prepoznatljiva po svojoj dugoj kovrčavoj kosi, ali i zanimljivom odabiru odjeće, kojom rado ističe svoju figuru. Iako će u srpnju napuniti 55 godina, Lidija i dalje ima tijelo vrijedno divljenja, a na svom Instagramu rado objavljuje fotografije na kojima ga ističe.

Snimanje🎬🎥📹📹📹📹

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Snimanje🎬📹🎥🎬🎬🎬

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Proslavila se ulogom Violete Popadić Viki u seriji 'Bolji život', uz koju su 80-ih godina prošlog stoljeća odrasle mnoge generacije, a tko zna kako bi sve bilo da je ulogu prihvatila Ena Begović, kojoj je isprva bila namijenjena.

Ovih dana Lidija je snimila kampanju za tamošnju kozmetičku kuću, a fotografije, na kojima pozira prekrivena samo minijaturnim ručnikom u jacuzziju, objavila je na svom Instagramu.

Snimanje,slikanje📹📹🎬🎥🎥😘😀❤️👋

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Osim muškaraca, koji su, naravno, bili oduševljeni, na izgledu su joj komplimentirale i mnoge žene, a jedan od komentara bio je: 'Je li moguće da netko može biti toliko savršen?! Definitivno ste dokaz da savršenstvo postoji.'