odbila ulogu

Evo koja je hrvatska glumica trebala glumiti Violetu u 'Boljem životu'

22.03.2017 u 10:31

Bionic
Reading

Uloga koketne i zavodljive Violete Popadić u seriji 'Bolji život', proslavila je 54-godišnju Lidiju Vukičević i donijela joj status seks simbola. Ipak, tko zna kako bi sve završilo da je tu ulogu prihvatila hrvatska glumica, koja je bila prvi odabir redatelja

Nakon što je u kultnoj seriji 'Bolji život', osamdesetih godina prošlog stoljeća, utjelovila Violetu Popadić, srpska glumica Lidija Vukičević postala je seks simbol tih godina. Iako u šestom desetljeću, Lidija i dalje voli provokativno odijevanje, a takve fotografije rado objavljuje na svom profilu na Instagramu.

FEST❤

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Ipak, ono što rijetki znaju, uloga Violete Popović nije isprva bila namijenjena njoj, već hrvatskoj glumici Eni Begović. Kako donosi srpski Kurir, Ena je tu ulogu odbila zbog kazališnih obaveza, zbog kojih nije prihvaćala mnogobrojne televizijske projekte.

'Išla je iz projekta u projekt, a u 'Boljem životu' nije mogla glumiti jer je imala obaveze u kazalištu. Te je godine igrala u predstavi 'Skup' Marina Držića na Dubrovačkim ljetnim igrama, a zajedno smo pripremale i 'Gričku vješticu' Marije Jurić Zagorke', izjavila je svojedobno Mia Begović, sestra preminule Ene Begović.