GANULA JE NACIJU

[VIDEO] Severina novom pjesmom, koju je posvetila svom sinu, rasplakala mnoge

04.11.2019 u 13:52

Bionic
Reading

Pjevačica je na svom Instagram profilu najavila novu pjesmu 'Rođeno moje', kao i novi video broj za taj singl. Severina je objavila više storyja i fotografija koje su obilježile spot, što je izazvalo brojne emotivne reakcija i prije njegovog 'lansiranja'

'Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja, kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima... Iz ovog gnijezda, pile, gdje bi sad? Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje', stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma 'Rođeno moje', objavljena u ponedjeljak u podne na YouTubeu.

Pjesma je među Severininim suradnicima i prije same premijere proglašena njezinom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada, tim više što ju je posvetila sinu Aleksandru.

'Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek… Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav', izjavila je Severina.

Izvor: Društvene mreže

Riječ je o pjesmi koju je proteklog ljeta njezin dugogodišnji skladatelj Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme 'Kao', 'Alcatraz', 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Italiana', 'Uzbuna', 'Ko me tjero'...

  • +5
Severina 'Rođeno moje' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno redatelja i Severinine nadolazeće turneje 'The Magic Tour', na kojoj će pjesma 'Rođeno moje' imati i svoju premijeru uživo - 16. studenog u Splitu, 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.