NJIHOV DAN

Nikad emotivnija Severina proslavila četvrtu godišnjicu braka

25.09.2019 u 13:09

Bionic
Reading

Prošlo je četiri godine otkako se voljenom Igoru Kojiću zaklela na vječnu ljubav u dobru i u zlu. Severina je ovu važnu godišnjicu obilježila nizom fotografija na društvenim mrežama iz kojih isijavaju ljubav i emocije

Prije točno četiri godine na današnji dan jedna od najvećih regionalnih zvijezda, pjevačica Severina udala se u tajnosti za Igora Kojića. U župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama u Istri supružnici su izrekli sudbonosno 'da' i zakleli se jedno drugome na vječnu ljubav.

Na vjenčanju je bilo relativno malo gostiju i uzvanika, među kojima i Severinin sin Aleksandar iz prvog braka te mama Kata, kao i kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović. Daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara Severinu i Igora vjenčao je župnik Aleksandar Vujisić.

Dva mjeseca nakon toga par je organizirao glamurozno slavlje u Beogradu na koje došlo nekoliko stotina gostiju iz cijele regije. No supružnici očito itekako poštuju današnji datum te ga slave kao godišnjicu.

Tom prigodom emotivna Severina svom je suprugu posvetila objavu od desetak fotografija na Instagramu uz prigodan tekst.

'25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje s čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!', napisala je Sevka.

U nizu fotografija vidimo svakodnevne situacije poznatog para od putovanja, do šetnji gradom, poljubaca i nježnih pogleda i zagrljaja.