ZAHVALA OSOBLJU

[VIDEO] Oglasio se Mate Mišo Kovač, a razlog nikoga nije ostavio ravnodušnim

16.02.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Nakon što je prvo završio u bolnici zbog suspektne upale pluća, a potom i zbog zaraze koronavirusom, legendarni pjevač Mišo Kovač dobro je upoznao osoblje splitske bolnice, zbog čega im se odlučio i javno zahvaliti

Da se osoblje splitskog KBC-a itekako dobro brinuo o legendarnom pjevaču Miši Kovaču, sada je jasno. Naime, povodom obilježavanja dana KBC-a, objavljen je video u kojem, između ostalih, i Kovač hvali osoblje splitske bolnice.

Video je objavljen na službenoj Facebook stranici Grada Splita, a osim Miše Kovača, svoja pozitivna iskustva i riječi hvale za sve u splitskom KBC-u otkrili su i neki pacijenti.

Mišo Kovač svoje je riječi hvale izrekao snimljen uz more: 'Ja im želim sve najbolje. Svatko tko dođe u KBC Split može biti siguran da će ga oni izliječiti. Hvala lijepa i veliki pozdrav. Ljudi su genijalci! Svaka im čast!' Njegovu izjavu možete pogledati od 3:44 minute videa.

  • +2
Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Podsjetimo, Mišo Kovač prvo je zbog suspektne upale pluća bio smješten na odjelu pulmologije, a onda se sredinom prosinca ponovno vratio u KBC Split zbog koronavirusa, kada je bio priključen i na kisik. Srećom, ubrzo ga je prestao primati, jer je počeo samostalno disati, nakon čega je pušten na kućnu njegu.