PREDOSTROŽNOSTI RADI

Mate Mišo Kovač ipak i dalje ostaje u splitskoj bolnici

18.12.2021 u 19:07

Bionic
Reading

Nakon što je Mate Mišo Kovač treći put u posljednja dva mjeseca završio u KBC-u Split na liječenju, javnost pozorno prati svaku vijest koja dospije u javnost, željno iščekujući njegov izlazak iz bolnice

Kako od bliskih suradnika doznaje 24 sata, zdravstveno stanje 80-godišnjeg Miše Kovača i dalje je stabilno, no zbog opreza će ga zadržati još tjedan dana. Smješten je na Covid odjelu u Križinama, no nije na kisiku te samostalno diše.

Stalno je pod liječničkom skrbi i ostat će u bolnici barem tjedan dana, upravo zbog opreza. Glazbena legenda prošle je srijede ponovno završio u bolnici i to nakon je 14. prosinca, tijekom dana otpušten iz nje.

U bolnicu se vratio zbog povišene temperature, a ravnatelj KBC-a Split, Julije Meštrović, tada je novinarima rekao kako je Mišino zdravstveno stanje uglavnom stabilno, vjerojatno i zato što je svu obradu i terapiju primio na vrijeme.

  • +13
Mate Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Inače, ovo je treći put u posljednja dva mjeseca da je pjevač završio u KBC-u Split na liječenju. Prije negoli se zarazio koronom bio je smješten na odjelu pulmologije, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, da bi se kasnije ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća, pa je nakon terapije antibioticima pušten kući. Sličan scenarij dogodio se i u listopadu.

Osim Miše, koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija, ali i kći Ivana Kovač.