bolje mu je

Stižu odlične vijesti iz splitske bolnice: Zdravstveno stanje Mate Miše Kovača se popravlja

16.12.2021 u 23:24

Bionic
Reading

Posljednjih dana mnoge je zabrinulo zdravstveno stanje Mate Miše Kovača. Naime, legendarni splitski pjevač nedavno je ponovno hospitaliziran te je pozitivan na koronavirus. Srećom, sada iz bolnice stižu dobre vijesti

Glazbena legenda Mišo Kovač bori se s koronavirusom, a obzirom na godine te nekoliko hospitalizacija koje su iza njega, mnogi su se prepali za njegovo zdravstveno stanje. Srećom, slavni pjevač dobro se oporavlja, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Sada, kako javlja RTL, prema najnovijim informacijama koje su stigle iz splitske bolnice, Mišo Kovač više ne prima kisik već samostalno diše.

Naime, kralj estrade pozitivan je na covid, a uz njega su se zarazile i njegova supruga Lidija te kćer Ivana koja je oca posjetila prije nekoliko dana u Strožancu pokraj Splita gdje se legendarni pjevač boravi više mjeseci. U utorak je pušten na kućnu njegu, ali je u noći sa utorka na srijedu ponovno hospitaliziran. Pjevač je dobio temperaturu, a ako se nije osjećao loše, primao je kisik. Ravnatelj KBC-a Split Julije Meštrović za dalmacijadanas.hr novinarima je rekao kako je njegovo zdravstveno stanje uglavnom stabilno, a sada više nije ni priključen na kisik i samostalno diše.

  • +13
Mate Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

U istu bolnicu pjevačka legenda došla je i prije nekoliko tjedana kada je na nekoliko dana tamo i ostao zbog visoke temperature i sumnje na upalu pluća.