ČARI RODITELJSTVA

[VIDEO] Ella Dvornik: ‘Iskreno, strah me mog djeteta’

05.04.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Simpatični komentar influenserice Elle Dvornik kojim je izrazila strah od malene Balie Dee izazvao je salve smijeha na internetu, a kao podrška joj se javilo nebrojeno mnogo majki i očeva koji često pomisle istu stvar

Da roditeljstvo nije lako, iz prve ruke sazna svatko tko se odluči na ovaj korak, no s druge strane čari roditeljstva nemjerljive su s bilo kojim drugim životnim iskustvom. Jedna od naših najpoznatijih influenserica, kći kralja funka, Ella Dvornik upravo proživljava ovu ‘životnu dramu’. Naime, njeno prvo dijete, djevojčica Balie Dee, trenutno se nalazi u fazi šefovanja, što roditelje ponekad zna dovesti do očaja.

Dvornik je na svom Facebooku objavila video koji je kratko nazvala ‘Gestapo’, sugerirajući da joj djevojčica naređuje i određuje što će raditi, gdje stajati i kako se ponašati. U jednom od komentara koji je objavila pod videom pridodala je ‘iskreno, strah me mog djeteta’ te je time naišla na razumijevanje mnogih.

‘Tako i mene moj dresira’, ‘ja sam svoju u to vrijeme zvala mala hijena’, ja sam za svou morala vaditi oružani list’ samo su neki od komentara majki koje na društvenoj mreži Facebook prate Ellu Dvornik.

Obitelj Elle Dvornik je prije nešto više od mjesec dana postala bogatija za još jednog člana. U njihove živote 'ušetala je' pet tjedana prije predviđenog termina djevojčica Lumi Wren i potpuno okupirala njihove živote. Proces asimilacije svih ukućana na malenu Lumi je uspješno prošao, a malena Balie sretna je što ima mlađu sestricu koju može paziti i maziti.

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
    +4
Ella Dvornik Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram