TRENUCI S NAJMILIJIMA

Obitelj na okupu: Ella Dvornik pokazala kako provodi vrijeme u izolaciji sa svoje dvije mezimice

29.03.2020 u 23:00

Bionic
Reading

Iz privatne klinike u kojoj je rodila svoju drugu kćerkicu Lumi Wren jedna od naših najuspješnijih influencerica i kći kralja funka, Ella Dvornik, stigla je direktno u svoj dom kojeg dijeli sa suprugom Charlesom Pearceom i starijom kćeri Balie Dee. Izolacija u njihovom domu prolazi kao i kod većine, u obiteljskom druženju i kuhanju zaliha hrane. Kako izgleda izolacija u njezinom domu, Ella je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu

Obitelj Elle Dvornik je prije nešto više od mjesec dana postala bogatija za još jednog člana. U njihove živote 'ušetala je' pet tjedana prije predviđenog termina djevojčica Lumi Wren i potpuno okupirala njihove živote. Proces asimilacije svih ukućana na malenu Lumi je uspješno prošao, a malena Balie sretna je što ima mlađu sestricu koju može paziti i maziti.

Obzirom da Ellin suprug, Charles Pearce, zbog astme pripada rizičnoj kategoriji potencijalno oboljelih od koronavirusa, u kupnju kućanskih namirnica uglavnom odlazi Ella, a nerijetko joj se pridruži i mama Danijela Dvornik, koja je zbog nedavno pretrpljenog stresa zbog potresa koji je pogodio Zagreb, pobjegla na neko vrijeme kćeri.

Cijela obitelj je sad na okupu, uključujući i Elline dvije mačke, a kada ne razbija glavu što skuhati, Ella pronađe vrijeme za maženje na kauču sa svoje dvije djevojčice. Blogerica je s obožavateljima podijelila preslatku fotografiju na kojoj njezine dvije mezimice spavaju na kauču, a Ella nije odoljela da ne zabilježi taj trenutak.

'Uspavane ljepotice', napisala je Ella uz fotografiju. U pauzama od dojenja i presvlačenja malene Lumi, Ella svu pažnju i brigu posvećuje dvogodišnjoj Balie koju proteklih dana boli uho.

'Balie je službeno odustala od djetinjstva. Šalim se. Boli ju uho pa je danas naš pacijent. Zanima me kako će dobiti antibiotik bez odlaska u dom zdravlja? Vrijeme je da budemo kreativni opet!', napisala je Ella kojoj su pratioci savjetovali da pregled za svoju nasljednicu zakaže telefonski.

No, čini se da je Balie bila kreativna umjesto mame. Umjesto bojanku, Balie je flomasterima odlučila oslikati svoje lice, ruke i usputne površine u stanu koje su joj se našle na putu. Možda Elli ovo nije bilo zabavno, no sigurni smo da se Balie ludo zabavljala.

'Mali Picasso od jučer. Još perem', požalila se blogerica, podijelivši sa svijetom fotografiju svoje kreativne nasljednice.

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
    +4
Ella Dvornik Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram