SLAVLJE ZA PAMĆENJE

Victoria i David Beckham za rođendan najstarijeg sina iskeširali gotovo 9 milijuna kuna

08.03.2020 u 13:59

Bionic
Reading

Brooklyn Beckham proslavio je 21. rođendan na ludom tulumu koji su za njega pripremili roditelji David i Victoria Beckham. Slavilo se do dugo u noć u njihovoj vili izvan Londona, uz poznate glazbenike, skupocjena pića i gastro delicije

Najstariji sin nekadašnjeg nogometaša Davida Beckhama i dizajnerice Victorije Beckham proslavio je u subotu svoj 21. rođendan u velikom stilu.

Na glamuroznoj i ludoj zabavi u obiteljskoj vili u Cotswoldsu, poznatoj pokrajini u središtu Velike Britanije, brojni su dragi gosti sa slavljenikom partijali do dugo u noć.

Za cijeli događaj slavni su roditelji iskeširali 100 tisuća funti, a najveći dio troška uključivao je nastup 26-godišnjeg repera Stormzyja. Gostima su pića poslužena u personaliziranim čašama s monogramom Brooklyna Beckhama.

Slavljenik se okružio dragim prijateljima iz Britanije i SAD-a gdje živi i studira fotografiju. Na rođendanu je bila i atraktivna Nicola Peltz. Dugokosa brineta nova je djevojka mladog Beckham nasljednika.

U dobroj atmosferi viđena su i dva mlađa brata slavljenika, Romeo i Cruz Beckham, a kratko su u svoju vikendicu vrijednu 6 milijuna funti svratili David i Victoria.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia