U VEZI SU TEK PET MJESECI

Sve su glasnija šuškanja kako Brooklyn Beckham kreće očevim stopama; pitanje je dana kada će zaprositi svoju djevojku

26.02.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Iako ima tek 20 godina, Brooklyn Beckham očito je shvatio, nakon samo pet zajedničkih mjeseci, kako je njegova trenutna djevojka Nicola Peltz ona prava, stoga ju je, ako je vjerovati britanskim medijima, odlučio zaprositi, baš kao što je njegov otac David Beckham u ranim 20-ima zaprosio njegovu majku Victoriju Beckham nakon šest mjeseci veze

Na ovogodišnjem Tjednu mode u Parizu, točnije na modnoj reviji prestižnog Yves Saint Laurenta, među uzvanicima u prvom redu bio je i 20-godišnji Brooklyn Beckham, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, koji iz ruku nije ispuštao svoju lijepu djevojku Nicolu Peltz.

Da su itekako zaljubljeni bilo je vidljivo iz njihovih pogleda, a navodno je njihova veza, koja traje tek pet mjeseci, poprilično ozbiljna. Šuška se naveliko kako je Brooklyn Beckham spreman i za idući korak u njihovoj vezi - vjenčanje, te da je samo pitanje dana kada će ju zaprositi.

I dok njegov otac David Beckham smatra da njegov najstariji sin previše žuri, Victoria Beckham je oduševljena idejom o zaurkama. 'Nakon njegove posljednje veze s manekenkom Hanom Cross, Victoria je presretna što je Brooklyn napokon pronašao nekog tko mu idealno odgovara. Nicola je lijepa, bogata, dobro odgojena, ambiciozna, prepuna razumijevanja i poštovanja i njih dvoje se odlično slažu.

To je prva Brooklynova djevojka koja je toliko oduševila Victoriju da ona smatra da bolje od nje za njezinog sina nema', otkrio je izvor blizak obitelji Beckham i dodao kako Nicola Peltz dolazi iz ugledne i bogate njujorške obitelji, koja ima brojne veze, i tip je djevojke koju je Victoria Beckham oduvijek zamišljala uz svog voljenog sina.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

No, takvo što u obitelji Beckham i nije nepoznanica, budući da je David Beckham Victoriju zaprosio nakon samo šest mjeseci njihove veze, kada su i oni bili u ranim 20-im godinama.