LJETO IZ SNOVA

Victoria Beckham uživa na Lopudu i otkriva kako David provodi dane

01.09.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Victoria Beckham podijelila je još jednu objavu s ljetovanja u Hrvatskoj. Osim svoje fotografije za koju je dobila mnoštvo komplimenata, pokazala je i kako njezin suprug David provodi dane na odmoru

Victoria Beckham na Instagramu je pokazala kako provodi dane u Hrvatskoj. Supružnici Beckham te dvoje od njihovo četvero djece već nekoliko dana uživaju na našoj obali stvarajući lijepe obiteljske uspomene, a preplanula Victoria s pratiteljima je podijelila i kako njezin suprug krati vrijeme na odmoru.

Baš kao i mnoštvo turista koji su željni zabilježiti sebe u prekrasnom zalasku, isto je učinila i 49-godišnja Engleskinja. Uz prekrasne nijanse narančastog zalaska sunca, Victoria je sjela na kameni zidić i spremno pozirala za kameru. U jednostavnom outfitu topa na jedno rame te kratkih traper hlačica, bivša je pjevačica bosonoga izazvala brojne komplimente.

Njezini pratitelji nisu se mogli načuditi koliko je mladolika te oteti dojmu da ovako dobro izgleda majka četvero djece.

'Izgledaš odlično. I ja imam četvero djece, ali ne izgledam ovako', napisala je jedna od pratiteljica, a fotografiju je komentirala i Marijana Batinić ostavivši samo emoji plamena.

Osim svoje fotografije, pokazala je i kako David Beckham provodi dane na našoj obali - održavajući zamamnu figuru!

Na istom je zidiću bivši engleski reprezentativac napravio nekoliko sklekova te pokazao da mu nije teško pronaći motivaciju za tjelovježbu.

U zadnjih nekoliko objava Victoria se istinski potrudila da idiličnim fotografijama pokaže Hrvatsku u što boljem svjetlu. S pratiteljima je tako podijelila fotografiju našeg plavog Jadrana i romantičnih zalazaka sunca kojima je teško odoljeti.

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju