LJETO S OBITELJI

Lajkovi pljušte: Pogledajte kako Cruz Beckham svira na Lopudu uz zalazak sunca

26.08.2023 u 23:09

Bionic
Reading

Nogometna legenda David Beckham i njegova supruga Victoria posjetili su Hrvatsku, točnije Lopud gdje su ljetovali i prošle godine, pa su na svojim Instagram profilima podijelili niz dojmova

Bivša članica all girl pop benda Spice Girls i kasnije uspješna dizajnerica pokazala je svojim obožavateljima kako Beckhamovi uživaju u Hrvatskoj.

I David i Victoria su na svojim Instagram profilima objavili simpatičnu snimku njihovog sina Cruza kako svira gitaru uz more, a mnogi su u komentarima odmah prepoznali gdje je snimka snimljena.

Snimka na kojoj Cruz svira pjesmu Here Comes the Sun grupe Beatles je u nekoliko sati veliki broj lajkova, više od 32 tisuće i niz pozitivnih komentare na profilima njegovih roditelja, a njihove je pratitelje zanimalo i gdje je Cruz svirao.

Odmah je stigao i odgovor da se radi o Lopudu.

  • +20
David Beckham uživa u moru kod Lopuda Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto / Sanjin Strukic/PIXSELL

'Zalasci u Hrvatskoj', glasio je jedan komentar, dok su drugi komentirali kako je riječ o Lopudu.

U drugim je pak objavama Posh Spice otkrila da joj vrijeme provedeno s obitelji znači baš sve u životu, a poslala je pozdrave i sinovima Brooklynu i Romeu koji se ovog ljeta nisu pridružili obitelji.

Inače, David i Victoria Beckham smješteni su u luksuzni smještaj resorta Lopud 1483. Idila odsjedanja u čarobnom okruženju franjevačkog samostana jako im se svidjela jer su ovdje već drugu godinu zaredom.