obožavaju zalaske sunca

Victoria Beckham objavila nekoliko fotografija s ljetovanja u Hrvatskoj

26.08.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Obitelj Beckham odlučila je ovo ljeto provesti u Hrvatskoj, a kako uživaju na našoj lijepoj obali pokazala je Victoria u galeriji fotografija koju je objavila na Instagramu

David i Victoria Beckham s obitelji su stigli na odmor, a smješteni su u luksuzni smještaj resorta Lopud 1483. Idila odsjedanja u čarobnom okruženju franjevačkog samostana jako im se svidjela jer su ovdje već drugu godinu zaredom! Na Instagram profilu Victoria je objavila nekoliko fotografija na kojima je pratiteljima pokazala kako se obitelj provodi na našoj obali.

Da Hrvatska ima čarobne zalaske sunca, svjesni su i Beckhamovi koji su narančasto nebo iskoristili za romantično fotografiranje, a prekrasna kulisa navela je zaljubljene Victoriju i Davida na poljupce.

Osim romantičnih fotografija poljubaca, Victoria je objavila i fotografiju svoje kćeri Harper Seven kako uživa u vožnji brodom s kojeg vijori hrvatska zastava, ali i otkrila talent sina Cruza koji je u zalazak sunca svirao gitaru.

U opisu je otkrila da joj vrijeme provedeno s obitelji znači baš sve u životu, a poslala je pozdrave i sinovima Brooklynu i Romeu koji se ovog ljeta nisu pridružili obitelji!

Bivša 'Spajsica' sjajno je promovirala Lijepu našu, a fotografije je u samo 40 minuta 'lajkalo' više od 93.000 pratitelja!

Osim toga, Beckhamovi su pokazali kako znaju uživati i zabavljati se plivanjem i voženjem SUP-a, stvarajući koje će obitelj pamtiti čitav život.

sa sinom i kćeri

Obiteljska idila: Pogledajte kako se David Beckham zabavlja u moru kraj Lopuda

Pogledaj galeriju