DOBRO SE SLAŽU

Veza Bradleyja Coopera i Gigi Hadid postaje sve ozbiljnija

07.11.2023 u 11:27

Bradley Cooper, Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Sudeći po novim paparazzo fotografijama, snimljenim ispred jednog kluba u 3 ujutro, veza Bradleyja Coopera i Gigi Hadid na dobrom je putu da postane službena u javnosti

Prema informacijama koje je za Page Six dao dobro upućen izvor, stvari se odvijaju više nego brzo za Gigi Hadid i Bradleyja Coopera.

'Njihova veza je kao na steroidima', otkrio je izvor i dodao: 'Postaju jako ozbiljni. Svaki dan provode zajedno. Bradley smatra Gigi intelektualno zanimljivom.'

U LEŽERNOJ ŠETNJI

S kratkom kosom i zamišljen Bradley Cooper nikada nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju

Novi it par prvi put je zajedno viđen 5. listopada na večeri u Via Caroti, a od tada su već imali nekoliko zajedničkih izlazaka. Prema riječima izvora, Cooper nije očaran samo njezinom ljepotom, već i intelektom.

Par se našao i nakon što je Gigi bila u subotu navečer na večeri s prijateljicama Taylor Swift, Selenom Gomez, Brittany Mahomes, Sophie Turner i Carom Delevingne.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Sada su snimljeni i u 3 ujutro kako izlaze iz popularnog okupljališta, iz kluba Zero Bond, u koji pristup imaju samo članovi.

Bradley Cooper iza sebe ima brak s Jennifer Esposito, a i kćerku s ruskom manekenkom Irinom Shayk, dok Gigi Hadid ima kćerkicu s bivšim partnerom, pjevačicom Zaynom Malikom.