van centra zbivanja

Bradley Cooper i Gigi Hadid u tajnovitom romantičnom izlasku

02.11.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Prije nekoliko je tjedana otkriveno da poznati glumac i uspješna manekenka razvijaju odnos u ljubavnu vezu, a iako se trude držati stvar dalje od oka javnosti - u svijetu poznatih to često nije moguće! Ovaj put 'ulovljeni' su u odlasku u na još jedan spoj

Iako se Bradley Cooper i Gigi Hadid pokušavaju sakriti od zainteresiranih očiju javnosti, ne ide im u prilog činjenica da je riječ o 'friškoj vezi' jednog od najatraktivnijih glumaca i jedne od nauspješnijih manekenki. Kako prenosi Page Six, par je viđen na predstavi izvan Broadwayja.

Već od ranije je poznato da je Gigi očarana Cooperom te da se želi okušati u svijetu glume, a ovaj izlazak spojio je njihovu strast prema glumi. Uživali su gledajući predstavu 'Danny and the Deep Blue Sea', novu predstavu u kojoj glume Aubrey Plaza i Chris Abbott.

Iako Gigi još nismo upoznali kao ljubiteljicu kazališne scene, čini se da ju Cooper polako uvodi u svoj svijet. Naime, on je veliki obožavatelj kazališta te slobodno vrijeme često provodi gledajući predstave.

'Bradley uvijek ide u kazalište. Kao što znate iz njegovog filma o Leonardu Bernsteinu, on je veliki obožavatelj', otkrio je izvor.

U LEŽERNOJ ŠETNJI

S kratkom kosom i zamišljen Bradley Cooper nikada nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju

'Bradley je uzbuđen što će upoznati Gigi. Dugo nije osjetio ovakvo uzbuđenje zbog žene. Idu sporo, ali on je jako zaljubljen u nju. Ona je točno njegov tip', komentirao je ranije izvor blizak poznatom glumcu potvrdivši da je Cooper spreman za ozbiljnu ljubavnu vezu.

Glumac i manekenka poznaju se odavno, ali tek su se početkom jeseni između njih rodile simpatije.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia