a-lista prijateljica

Kad žene tulumare: Taylor Swift partijala s poznatim prijateljicama

06.11.2023 u 11:59

  • +8

Taylor Swift, Selena Gomez, Sophie Turner, Brittany Mahomes, Gigi Hadid i Cara Delevingne u izlasku

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / @THEHAPABLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Pjevačica Taylor Swift odlučila je okupiti svoje bliske prijateljice i stvoriti pravi mali 'girl gang'. Večernji izlazak Selene Gomez, Gigi Hadid, Care Delevingne, Sophie Turner, Brittany Mahomes i Taylor Swift nije mogao proći nezamijećeno, a društvene mreže

Čini se da ovih dana nijedno društvo nije toliko traženo kao što je to društvo Taylor Swift! Poznata pjevačica u posljednje vrijeme oko sebe okuplja samo poznata i uspješna imena iz javnog života, a subotnju večer provela je u izlasku s poznatim prijateljicama.

Ovoliko poznatih dama u spontanom noćnom izlasku već dugo nismo vidjeli, a njihovo odredište bio je japanski restoran BondST u New Yorku.

Paparazzi su se tako okupili ispred poznatog restorana, a njihove kamere zabilježile su Swift kako jednom rukom drži najbolju prijateljicu Selenu Gomez, dok je drugom rukom pokazala bliskost s prijateljicom Brittany Mahomes, suprugom Patricka Mahomesa koji igra za Kansas City Chiefse s Travisom Kelceom.

Iza novopečene 'fantastične trojke' hodale su Sophie Turner, Gigi Hadid i Cara Delevingne.

Međutim, korisnici društvenih mreža postavili su jedno očito pitanje - gdje je Swiftina druga najbolja prijateljica Blake Lively?

Popularna pjevačica oduvijek je vjerovala u 'girl power', a posljednjih tjedana pokazala je da će svojim prijateljicama rado pomoći.

Prijateljstvo Selene Gomez i Taylor Swift seže još u 2008. godinu kada su obje hodale s braćom iz benda 'Jonas Brothers'. Gomez je tada bila u vezi s Nickom, a Swift s Joeom te su nekoliko puta u raznim intervjuima zaključile da je njihovo prijateljstvo najbolja stvar proizašla iz tih propalih veza. Za popularnog Jonasa pjevačicu veže i prijateljstvo sa Sophie Turner! Naime, Swift je glumici ponudila jednu od svojih nekretnina u New Yorku kao utočište tijekom rastave, a isto je ponudila i manekenki Gigi Hadid koja traži mjesta za neometano provođenje vremena s novim partnerom Bradleyjem Cooperom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Uz to, zanimljivo je podsjetiti da je i Gigi bila u kraćoj vezi s popularnim Jonasom 2015. godine pa je jasno o čemu se pričalo te večeri za stolom popularnih ljepotica.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia