HOLIVUDSKI ZAVODNIK

Čini se da Irina Shayk nije baš sretna zbog veze Bradleyja Coopera i Gigi Hadid

24.10.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Slavni glumac Bradley Cooper na glasu je kao nepopravljivi zavodnik, a na njegovom su popisu bivših ljubavi mnoge slavne ljepotice, poput Irine Shayk, Suki Waterhouse, Renee Zellweger, Zoe Saldane, Jennifer Esposito...

U posljednje vrijeme mediji bruje o vezi Bradleyja Coopera i atraktivne Gigi Hadid, a oni svoju vezu zasad drže u tajnosti.

Cooper je bio u četverogodišnjoj vezi s Irinom Shayk, majkom njegove 5-godišnje kćeri Lee De Seine. Par je prekinuo 2019., ali su ostali u odličnim odnosima zbog kćeri, a redovito zajedno idu na ljetovanja.

Usprkos njihovom velikom prijateljstvu, čini se da je odnos Bradley i Gigi unio pomutnju, objavio je Page Six.

  • +5
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Shayk (37) nije baš oduševljena njegovom vezom sa slavnom manekenkom.

'Irina nije zadovoljna jer izlazi s drugim supermodelom, lijepom Gigi, koja je puno mlađa od nje. Iznenadilo ju je to', rekao je izvor za Page Six. Čini se da zgodna Ruskinja koristi svaku priliku da izgleda što bolje kad je na meti paparazza na ulicama New Yorka.

Isti izvor kaže da ćemo Bradleyja, Irinu i njihovu slatku kćerkicu sigurno vidjeti zajedno za Noć vještica, jer je uvijek provode skupa.

  • +2
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, kako se pisalo, Irinu su mediji povezivali s NFL legendom Tomom Bradyjem ovog ljeta nakon njegovog razvoda od Gisele Bündchen, no ta veza nije potrajala. Prema tom izvoru, Irina se zapravo nada da će se skrasiti s Cooperom zbog 'godina uloženih u tu vezu'.

LIJEPA RUSKINJA

Zavodljivu kombinaciju Irina je upotpunila hit cipelama oko kojih vlada veliki hype

Pogledaj galeriju

U međuvremenu, Cooper (48) i manekenka Hadid (28), koja ima trogodišnju kćer Khai s bivšim dečkom Zayneom Malikom, prvi su put viđeni zajedno 5. listopada u centru Via Carota.

Nekoliko dana kasnije proveli su vikend skupa, a neki tvrde da su odsjeli u vili Taylor Swift na Rhode Islandu i koristili je kao svoje 'tajno ljubavno gnijezdo'.