ZA KOGA JE TORTA?

Veliko slavlje u obitelji Nikoline Ristović

06.03.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Idućeg mjeseca poznata će televizijska voditeljica proslaviti 40. rođendan, a prije svog slavlja, valjalo je proslaviti i 19. rođendan njezine starije kćeri Hane Cigoj. Na svom Instagram profilu Nikolina Ristović pohvalila se fotografijom Hane, ali i malene Une Sofije, koja svojoj sestri pomaže otpuhati svjećice na torti

U domu televizijske voditeljice Nikoline Ristović ovog je vikenda bilo slavljeničko raspoloženje. Razlog? Veliki 19. rođendan njezine prvorođene kćer Hane Cigoj, koju je dobila s 21. godinom u vezi s Markom Cigojem.

Nikolina Ristović na svom se Instagram profilu pohvalila svojim lijepim kćerima, Hanom i Unom Sofijom, koje pušu svijećice na torti. 

Fire on the birthday cake. Thanks God it's not mine this time... it would be rather depressing. 👀

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

'Vatra na torti. Hvala Bogu da nije moja ovog puta...to bi bilo depresivno', napisala je Nikolina uz fotografiju, vjerojatno aludirajući na to što će idućeg mjeseca ona sama proslaviti jubilarni 40. rođendan.

Njezina kći Hana, na koju je vrlo ponosna, završila je XV. gimnaziju, nakon čega je jedno vrijeme volontirala u dalekoj Ruandi.