NAPUSTILA EMISIJU

Nikolina Ristović pitanjima izbacila iz takta srpsku pjevačicu

04.10.2016 u 12:22

Bionic
Reading

Neočekivani ispad dogodio se tijekom snimanja intervjua za emisiju Exkluziv, na srpskoj televiziji Prva.rs. Pjevačica Goca Tržan, isprovocirana pitanjem voditeljice Nikoline Ristović, napustila je studio i odbila nastavak intervjua

Voditeljica Nikolina Ristović u emisiji Exkluziv na srpskoj televiziji Prva.rs, ugostila je pjevačicu Gocu Tržan. Cijeli intervju bio je prepun škakljivih pitanja, a počelo je pomalo neprovjerenom informacijom, odnosno lošom pripremom osobe koja je pripremala pitanja.

Nikolina Ristović upitala je pjevačicu kako njezin suprug gleda na to da se pojavila gola u svom novom spotu, na što joj je Goca Tržan rekla kako ne zna o kojem je spotu riječ, jer se ona u posljednjem pojavljuje odjevena u pidžamu i haljinu.

Nakon toga ju je priupitala je li njezin suprug najbolji partner u seksu kojeg je imala, na što joj je pjevačica uzvratila istim pitanjem. Nikolina Ristović na prvu se malo zbunila i ne odgovorivši na to rekla kako pitanje nije bilo njoj upućeno te da je ona ta koja postavlja pitanja.


Nikolina Ristović voditeljica je na srpskoj televiziji Prva.rs

I sve je bilo korektno dok je na samom kraju Nikolina Ristović nije odlučila pitati o bivšem suprugu, koji bi zbog krađa navodno trebao završiti u zatvoru. Iznervirana pitanjem, Goca Tržan uzela je papir s pitanjima iz voditeljičine ruke i u nevjerici pitala zašto joj se postavljaju takva pitanja, nakon čega je odlučila završiti intervju i izaći iz studija.

Uzaludno je Nikolina Ristović vikala 'rez', jer je sve snimljeno završilo i na Youtubeu