TROSTRUKA FEŠTA

Veliko slavlje Beckhamovih u Miamiju nije propustila ni Kim Kardashian

19.04.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Birana ekipa okupila se u petak na otvorenju hotela Goodtime u Miamiju, na kojoj su slavili i supružnici Victoria i David Beckham

Modna dizajnerica Victoria Beckham poroslavila je u petak 47. rođendan, a na rođendanskoj proslavi u Miamiju društvo su joj pravile brojne slavne osobe, od kojih je najviše pažnje plijenila Kim Kardashian.

Reality zvijezda i poduzetnica, koja se nedavno razišla sa suprugom Kanye Westom, zabavljala se na otvorenju hotela Goodtime u Miamiju, a slavljenici Victoriji čestitala je rođendan na Instagram Storyju, podijelivši zajedničku fotografiju.

Osnivačica tvrtke KKW Beauty družila se i s drugim slavnim gostima, poput 27-godišnjeg pjevača Malume, pjevača Pharrella Williamsa i ugustitelja Davida Grutmana, suvlasnika novog cool mjesta u Miami Beachu.

Na partiju je proslavljeno i otvaranje sezone nogometnog kluba Inter Miami, kojemu je suvlasnik David Beckham. Bračni par Beckham zabavljao se u opuštenoj atmosferi u VIP prostoru.

Za zabavu je bio zadužen DJ Alesso, kojemu se u DJ kabini pridružila i Kim Kardashian sa svojim prijateljima Jonathanom Chebanom i Stephanie Shepherd, a među ostalim uzvanicima bili su Bad Bunny, Sean Penn, Chris Rock, Vanessa Hudgens, Rick Ross, Anitta i Future.

  • +6
Otvorenje hotela Goodtime u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia