RAZVODU USPRKOS

S velikim osmijehom na licu: Kim Kardashian servirala zavodljivi stajling na gradskim ulicama

24.03.2021 u 17:58

Bionic
Reading

Nakon što je njezinom braku s reperom i dizajnerom Kanye Westom došao kraj, slavna reality zvijezda, sudeći po najnovijim paparazzo fotografijama, s tim se itekako dobro nosi

Poznata reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian nije uspjela proći nezapaženo vojsci paparazza koji su ju ulovili prilikom dolaska na poslovni sastanak u Los Angelesu.

Medijske stupce posljednjih tjedana puni razvodom od repera i dizajnera Kanye Westa nakon sedam godina braka, a osim što je velikim osmjehom na licu potvrdila da se s novonastalom situacijom itekako dobro nosi, na gradskim ulicama iskoristila je priliku da ponovno istakne svoju prepoznatljivu figuru.

  • +3
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: JACK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posljednjih godina zahvaljujući utjecaju svog supruga, slavna reality zvijezda u potpunosti je promijenila modni izričaj prigrlivši modni minimalizam i komade zemljanih tonova koje ponosno promovira i s vlastitim modnim brendom SKIMS.

U društvu bliskih suradnika pažnju je ovoga puta ukrala kombinacijom u znaku uskih hlača ukrašenih zmijskim printom i zavodljivim vezicama. Njima je pridružila običan top u identičnoj nijansi hlača, a kojim je dodatno istaknula figuru svezavši ga na leđima.

Da pazi na svaki detalj kada je riječ o kreiranju odjevnih kombinacija potvrdila je stiliziravši izdanje srebrnim dodacima poput ogrlica od lanaca i minijaturne torbice koje su činile skladnu cjelinu s njezinim metalnim ljubimcem, Mercedes- Maybachom.