POJAČANJE NA PRISAVLJU

Veliki transfer: Doris Pinčić Rogoznica napustila RTL i prešla na HRT

22.01.2020 u 14:12

Bionic
Reading

Dosadašnja RTL-ova voditeljska zvijezda počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa. Zasad su u planu voditeljski angažmani u popularnoj emisiji 'Dobro jutro Hrvatska', kao i vođenje većih HRT-ovih projekata, među kojima je prvi u nizu upravo vođenje ovogodišnje Dore, navode u priopćenju s HRT-a

Nakon uspješne glumačke karijere - kako u televizijskim serijama tako i u kazalištu - tijekom koje je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Lutke u predstavi 'Lutka' Mire Gavrana, uz redovne voditeljske angažmane Doris će nastaviti svoj diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu.

'Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje tv zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora te ispitati svoje granice i mogućnosti, stoga sam rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike', poručila je Doris Pinčić Rogoznica.

Na RTL televiziju stigla je 2014. godine, kada je postala voditeljica televizijskog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj'. U toj ulozi bila je i u posljednjoj, sedmoj sezoni koja je nedavno završila s emitiranjem. U rujnu 2017. godine imala je vlastiti talk show 'Na kavi kod Doris'.

View this post on Instagram

#winteriscoming❄️

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on