FOTOGRAFIJA PUNA LJUBAVI

Doris Pinčić Rogoznica emotivnom objavom raznježila fanove: 'Pune ruke, puno srce'

09.01.2020 u 14:33

Bionic
Reading

Omiljeno lice s malih ekrana često pokazuje koliko uživa u svojoj obiteljskoj idili. Njezine fanove uvijek posebno razvesele fotografije na kojima je sa sinom i kćerkicom s kojima je još jednom pozirala u kućnom izdanju

Doris Pinčić Rogoznica nerijetko objavljuje fotografije svoje djece, sina Donata i kćeri Gite, a sada je pratiteljima servirala novu na kojoj sa svojim mališanima guštaj u kućnom okruženju. RTL-ova voditeljica pozira bez šminke u pidžami držeći djecu u krilu, a napisala je poruku kojom je i ovog puta dirnula brojne pratitelje. 'Pune ruke, puno srce', poručila je Doris.

View this post on Instagram

Pune ruke, puno srce ❤

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Vješta u kuhinji Doris je nedavno pokazala kako zna prstima razvući tijesto za burek, a u svemu joj je pomogao njezin sinčić Donat. Ni tada komentari oduševljenja nisu prestajali pristizati.

U novu godinu ušla je s lijepim željama za sve. 'Ovih dana samo mir...bez trčanja, gužve, ludnice. Za dušu. Želim nam svima tako, a onda u Novoj nastavljamo s pobjedama svake vrste', napisala je Doris.

Prošla godina bila joj je uspješna. Među ostalim su ona i suprug Boris kupili kuću, o čemu je Boris u jednom od svojih istupa u medijima ispričao: 'Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik'.