KUĆA IZ SNOVA

Obiteljsko gnijezdo: Doris Pinčić Rogoznica pokazala kako uživa u zimskom ugođaju

06.12.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Nedavno je voditeljičin suprug, glazbenik Boris Roznica otkrio kako su kupili kuću bez kredita, a nakon što je njegova izjava izazvala gomilu komentara pratitelja iznenađenim potezom poznatog para, Doris Pinčić Rogoznica sada malo po malo otkriva dijeliće njihove idile

Jesen je za domaću glumicu i voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica počela vrlo uzbudljivo. Nakon što je promijenila posao kupila je kuću u kojoj istinski guštaju. 'Vani hladno, a ja ušuškana na toplom, life is wonderful ukratko', poručila je voditeljica i glumica na Instagramu pozirajući u pidžami u svom dnevnom boravku.

Prema fotografijama koje su ona i suprug Boris do sada objavljivali, uz njihov dom se nalazi i vrt od 130 kvadrata u kojemu planiraju saditi voće i povrće, a u njihovom novom domu nalazi se i poveća kuhinja gdje će Doris Pinčić Rogoznica moći snimati svoje kulinarske emisije te soba za kućni studio.

Nakon što se pohvalila slikom iz susjedstva po kojemu je trčala s kujicom Ritom, bivša voditeljica Narodnog radija slučajno je otkrila lokaciju gdje su svili svoje bračno gnijezdo a koje se nalazi u Velikoj Mlaki.

Podsjetimo, Doris i njezin dragi Boris u rujnu su proslavili šestu godišnjicu braka.