FASHION GURU

Doris Pinčić Rogoznica toliko je zgodna, ali doći ovako izgužvana, to baš i nije za modnu peticu

  • 06.12.2019 u 14:43

  • Bionic
    Reading

    Na otvaranju preuređenog Branimir centra pojavila se i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, čiji je stajling zapeo za oko našem Fashion Guruu

    Doris kao prava Dalmatinka ne zna što znači ljuta zagrebačka zima, s temperaturom oko nule i maglom, a snijeg još čekamo. Tako se naša voditeljica odjenula kao da je proljeće. Lagane hlače, nehajno prebačen sako, a kratki rukavi su pod normalno.

    Čudi me da nije stavila i neke sandale. Majica koja ima print psa uvijek je dobra, životinje su broj jedan, tako da je tu dobila plus, ali doći tako izgužvana, to baš i nije za modnu peticu. Ona je toliko zgodna da ponekad mogu i shvatiti to da joj odjeća ne služi da bi bila još ljepša, ali isto tako ne mora baš ni umanjiti tu svoju ljepotu.

    Zato drugi put neka se dobro pogleda u ogledalo i razmisli jesu li te hlače za zimu, bi li možda ovaj sako bio bolji za proljeće ili ovaj remen nikako ne paše na sve ovo. Ali kada vidiš taj osmijeh, shvatiš da Doris zapravo ne treba ništa drugo i zaboraviš kako je odjevena.

    u novom ruhu

    Renoviran je Branimir centar: Na otvorenje pohrlili brojni poznati

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.