sestre raZočarane

Veliki raskol u obitelji Kardashian

06.06.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Najpoznatija reality obitelj svijeta našla se pred najvećim izazovom zajedništva do sada. Nekadašnja sportska zvijezda, danas transrodna ikona Caitlyn Jenner napisala je knjigu memoara u kojoj otkriva tajne obitelji Kardashian. Bivša supruga Kris i djeca ljuti su i razočarani ovim potezom

Članovi obitelji Kardashian ovih dana nalaze se u vrlo neugodnoj situaciji. Caitlyn Jenner već neko vrijeme piše knjigu ispovijesti i otkriva najveće tajne iz svog života. Taj je potez posebno pogodio njezinu djecu i nekadašnju suprugu, Kris Jenner, s kojom je bila u braku duge 23 godine. 

'Mama je uznemirena zbog ovoga. Ako su ovo tvoji osjećaji, poštujem to, ali moraš razumjeti to da i ona ima svoje osjećaje. Pročitat ću knjigu i onda ću ti iskreno reći što mislim o svemu, ali ako u njoj pišeš loše o mami, znaj da ću doći po tebe', rekla je prilikom razgovora s očuhom Kim Kardashian, najveća zvijezda ovog reality showa.

Sve to činilo se kao prijetnja koju Caitlyn nije baš najbolje prihvatila. 'To me doista uznemiruje, ali jednostavno moram biti iskrena u knjizi i ispričati kako se osjećam. Uvijek ću voljeti vašu mamu. Ne mislim naše 23 godine zajedničkog života i podizanja ove obitelji izvući na površinu', rekla je uvrijeđeno te dodala kako je ova knjiga njezina priča i kako svatko u životu ima stvari s kojima se teško nosi.

A new member of my family- Bertha, two months old.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

'Učinivši ovo, počela sam biti iskrena prema sama sebi i prodisala. Živjela sam život pun tajni i sve me to vuklo dolje. Sada sam napokon ispunjena', nastavila je 67-godišnjakinja koja se prije nešto više od godinu dana podvrgnula operaciji promjene spola.

Well, this is what my holidays looked like... from #NYE to #MLK. 10,000 signatures for my book! #secretsofmylife

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Iako joj tada niti jedan član obitelji nije okrenuo leđa, čini se da je ovim potezom napravila raskol. Sva djeca sada su stala na majčinu stranu te ne razumiju zašto je Caitlyn tako ogorčena na nju.

U knjizi se osim seksualnog života bivših supružnika navodno spominje problem oko zajednički zarađenog novca kojem je pristup imala samo Kris.

'Postoji dio naših života prije nekih 20 godina koji publika ne zna i nije nikada vidjela, kada smo se prvi put preselili s Beverly Hillsa i kada su svi pričali da smo bankrotirali i posuđivali novac od bake te nismo mogli platiti račune, tako da novac sigurno nije odlazio u majčin džep', rekla je ljutito Kim.

Jennerova kći Kendall nedavno je izjavila kako je iznimno razočarana ovim očevim potezom te kako ga jednostavno ne može shvatiti. 'Ono što me najviše uznemirilo u knjizi mog oca je sve što je ružno rečeno o mojoj obitelji. Na koncu, ona je podizala svu djecu i, kako god, oni su dio njezine krvi. Caitlyn se ovako sve više udaljava od svih nas. Ne znam što je to ušlo u nju', bijesno je rekla slavna manekenka.

Happy Thanksgiving to all my friends and family :)

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Glava obitelji, kako mnogi nazivaju Kris Jenner, tijekom emisije koja je bila posvećena ovom problemu zaplakala je i rekla da je ovo za nju izraz velikog nepoštovanja.

'Ako se netko nakon 23 godine provedene sa mnom ovako osjeća, onda ću samo reći da imam svoje uspomene i one su bile lijepe', rekla je kroz suze. 'Odlučila sam biti bolja osoba i svima, pa i njoj, poželjeti sve najbolje. Žao mi je što tako negativno gleda na naše zajedničke uspomene, kojih je bilo mnogo', završila je 61-godišnja Kris.