MODNI UZOR

Istaknula obline onako kako to radi Kim Kardashian

10.05.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Za potrebe njujorške promocije autobiografije plus size ljepotica u jednom je danu uočena u četiri kombinacije koje neodoljivo podsjećaju na stajlinge najpoznatije američke starlete Kim Kardashian

Po svemu sudeći, Ashley Graham itekako se ugledala na modni stil slavne kolegice po oblinama, što je potvrdila na turneji u povodu promocije svoje knjige.

U New Yorku se ova najzaposlenija plus size manekenka tako pojavila u četiri kombinacije upotpunjene odjevnim komadima koje slavna Kim Kardashian obožava nositi.

Poznate obline Ashley je u prvoj kombinaciji tog dana naglasila uskom haljinom dužine midi u paru s dugim ogrtačem i gležnjačama nalik čarapama. Ovo izdanje stvoreno komadima u bež nijansama sve je podsjetilo na trudničko izdanje Kim Kardashian prije dvije godine.

Spomenutu kombinaciju zatim je zamijenila pojavom u maslinastozelenoj haljini slip kroja s dodatkom crnog korzetnog remena. Taj modni detalj, koji posebno naglašava struk, postao je veliki hit ponajviše zahvaljujući Kim Kardashian i kombinacijama u kojima ga rado ističe.

Osim toga, Ashley se osvrnula na stil slavne starlete pojavivši se u dvije potpuno prozirne haljine koje su pružale pogled na crni korzet. U odjevnim komadima koji otkrivaju donje rublje Kim Kardashian se može vidjeti gotovo svakodnevno, a poput nje, ni slavna plus size ljepotica nije odoljela crnim modelima prozirnih haljina kojima je uspješno zaokružila poslovni boravak u New Yorku. 

  • +4
Ashley Graham i Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža