objavila fotografije

Ovako je Kim Kardashian izgledala prije 20 godina

11.04.2017 u 06:40

Bionic
Reading

U uskoj bijeloj majici i trapericama, s usnama obojanim i uokvirenim u smeđe, američka zvijezda reality showa o obitelji Kardashian skroz je neprepoznatljiva. Kim Kardashian sa svojih je 97,5 milijuna pratitelja na Instagramu odlučila podijeliti kako je izgledala prije svih estetskih korekcija

Iako dobro pazi koju će fotografiju objaviti na Instagramu, svojih 97,5 milijuna pratitelja ipak je razveselila nekim starim slikama, na kojima ni najmanje ne sliči na sebe.

Riječ je o fotografijama iz 90-ih godina, nastalim kada je Kim imala 12 godina i, na sreću, niti jednu plastičnu korekciju na licu. 90-ih godina prošlog stoljeća furao se grunge stil - tatine karirane košulje i poderane traperice visokog struka - a upravo tako su se odijevale i sestre Kardashian.

Happy 12 year old

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

I dok je na jednoj fotografiji Kim sama te je uz nju napisala 'sretna dvanaestogodišnjakinja', na drugoj je sa starijom sestrom Kourtney, odjevena, kao i uvijek, trendovski. Tih su se godina oči minimalno šminkale, a sav je naglasak bio na usnama. Nosili su se smeđi tonovi, obavezno obrubljeni olovkom za usne.

Za fotografiju na kojoj je sama Kim je dobila gotovo milijun i pol lajkova, a za onu na kojoj je s Kourtney gotovo dva milijuna lajkova u samo dva dana.

90's

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)