BUDUĆI SUPRUŽNICI

Vedran Ćorluka i Franka Batelić sinoć su u Rusiji imali mnogo razloga za slavlje

22.06.2018 u 17:16

Bionic
Reading

Spektakularnu utakmicu Hrvatske protiv Argentine u Nižnjem Novgorodu u petak su pratile brojne domaće ljepotice, a među njima se na tribinama našla i djevojka našeg Vedrana Ćorluke, pjevačica Franka Batelić koja je osim pobjede imala dodantnih razloga za slavlje

Osim pobjede nad Argentinom, naš reprezentativac Vedran Ćorluka sinoć je sa svojom djevojkom Frankom Batelić imao još mnogo razloga za slavlje, a sve je na svom Instagram profilu otkrila upravo naša pjevačica.

‘Danas se pisala povijest!! Croatia-Argentina 3:0 i Vedranov VELIKI 100-i nastup za Hrvatsku!!! Say whaaaat?!?! Vedran, preponosna i presretna!!! Sav trud, disciplina i fokus se isplatio. Svima si nam uzor! Volimo teeeee Vekiiiiii’, napisala je Franka ispod zajedničke fotografije koja je oduševila brojne obožavatelje.

Naša ovogodišnja predstavnica na Euroviziji nije skidala osmijeh s lica, a utakmicu je pratila u društvu prijatelja. Nakon svog kratkog, ali bitnog nastupa, Vedran se pridružio svojoj dragoj na tribinama.

Inače, Vedran i Franka navodno bi ovoga ljeta svoju šestogodišnju vezu trebali okruniti brakom, a šuška se kako će vjenčanje organizirati u Istri.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL