BEZUVJETNA LJUBAV

Izljev emocija: Franka Batelić ponovo pokazala koliko voli svog budućeg supruga

13.06.2018 u 19:06

Bionic
Reading

Šest godina od početka veze, njihova ljubav i dalje 'cvjeta'. Franka Batelić je, izjavila je, ostvarila snove nastupom na Euroviziji, a najveći navijač, iako zbog nogometnih obaveza nije mogao biti s njom, bio je njezin partner Vedran Ćorluka. Sad je pred njim jedan od najvećih izazova karijere - Svjetsko prvenstvo u Rusiji gdje će ga bodriti njegova Franka. Danas je, kako je napisala, imala izljev emocija te mu posvetila dirljivi status na društvenoj mreži

'Ono kad tek otvoriš oči, kroz prozor te gledaju sunce i more, Vedran Ćorluka prepričava dogodovštine iz jutarnje šetnje, nasmiješ se, pomaziš psa za dobro jutro i s prvim gutljajem kave shvatiš - tvoj cijeli svijet je s tobom u toj sobi, na tom sivom kauču. Emotivni throwback na prošli tjedan, Veki se sad sprema za subotu a i ja moram dobro pripremiti glasnice za svoju ulogu najglasnije navijačice u Kalinjingradu!', napisala je u svom najnovijoj objavi na Instagramu Franka Batelić.

Među oduševljenim komentatorima bila je i HRT-ovka Tončica Čeljuska koja je poručila: 'Franka je tako predivna osoba , osvaja divnom energijom i jednostavnošću. Talentirana i topla. Krasan par'. Pjevačica joj se zahvalila na lijepim riječima.

Sve se glasnije 'šuška' kako će par svoju šestogodišnju vezu ozakoniti ovog ljeta u Frankinoj Istri. Datum još nije poznat, jer mnogo toga ovisi i o nastupu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

'Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati', otkrila je pjevačica ranije i tako dala naslutiti i prinovu u skorijoj budućnosti.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL