o svemu pomalo

Vanna o hitu 'Tek je 12 sati', Oliveru Dragojeviću, Eurosongu i Goranu Višnjiću

20.09.2023 u 15:35

Bionic
Reading

Jedna od publici najomiljenijih pjevačica radi punom parom. Prije koji dan je predstavila novi singl 'Navika', a sprema se i za koncerte u Beogradu. Povodom toga je pričala za srpski medij u kojem je govorila o brojnim temama te je otkrila i poneke dosad nepoznate detalje iz njezine karijere

Ivana Vrdoljak Vanna pričala je o suradnji s grupom ET u kojoj je počela svoju karijeru i o tome zašto jednom nije htjela pjevati hit 'Tek je 12 sati'. Otkrila je i da će istu pjesmu svakako otpjevati u Beogradu.

'Ona je već 30 godina na mom repertoaru. Ove godine obilježavamo 30 godina godina od te 'mlađahne' pjesmice, koju vole mladi. Mislim da jednom nisam odsvirala tu pjesmu na jednom koncertu, jer mi nije pristajala. Bilo je to dva ili tri dana nakon što je umro Oliver Dragojević i svi smo bili pretužni. Jednostavno mi ta pjesma nije pasala u moj koncertni program i nisam je odsvirala. Inače, već 30 godina i više je sviram', kazala je u intervjuu za Telegraf.

  • +3
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Prisjetila se onda i ET-ja i toga kako je nastao spot za pjesmu. Kazala je da su to 'bila neka luda vremena, kad nisu imali uključene brojače pa su mogli živjeti u studiju', mogli su gnjaviti snimatelje, režisere, statiste, dobiti prostor koji su htjeli i svi su im izlazili u susret, a da danas nije tako jednostavno. Nije bilo ni YouTubea te da je i 'prije pjesme 'Tek je 12 sati' bilo je megahitova koji su se jednako širili čudnim kanalima'.

pjesma i ćakula

Vanna sa suprugom, Lidija s kućnim ljubimcem: Poznati feštali na partyju CMC-a

Pogledaj galeriju

Pričala je i o Oliveru.S njim je pjevala puno puta i pamti svaki. 'Družili smo se puno. To je ikona koje više nema, ali, srećom, ima toliko zabijleženog materijala, i uživo i'off the record' da možemo da uživati dokle god treba', rekla je Vanna. Priznala je da više neće na Eurosong jer je 'za mlađe, one koji nemaju što izgubiti'.

Izvor: Društvene mreže

Progovorila je i o svom odnosu s Goranom Višnjićem. Izjavila je da su u odličnom. 'Mi smo velika obitelj. Kao i sve velike obitelji, mi ne pričamo što radimo, nego uglavnom pričamo o zločestoj djeci', otkrila je.