VOLJENA ABA

Vanna otkrila tetovažu s posebnim značenjem, koja će na njezinoj ruci ostati zauvijek

28.04.2023 u 10:53

Bionic
Reading

Kao trajni podsjetnik na njezinu voljenu Abu, Cavalier King Charles španijela, koja je iznenada uginula početkom veljače, Vanna je odlučila istetovirati njezino ime

Svoje obožavatelje pjevačica Vanna nemalo je iznenadila kada je na svom Instagram Storyju otkrila kako se u 53. godini života odlučila na svoje tijelo staviti trajni podsjetnik na voljeno biće.

Tako će Vanna zahvaljujući tattoo majstoru, svaki puta kada pogleda na unutarnju stranu lijeve podlaktice, imati najljepšu uspomenu na četveronožnog ljubimca, Cavalier King Charles španijela imena Aba, koja je početkom veljače iznenada uginula.

Koliko joj je teško pao Abin odlazak, otkrila je tek pet dana nakon što se sve događalo. Tada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s Abom u nekim sretnijim danima, i uz nju napisala:

'Prolazi peti dan otkako se njeno predivno i savršeno srce prestalo boriti…predivno i savršeno po svim kriterijima, osim po medicinskim… I to je sve što imam za napisati… Ne pomaže ni kad pišem o tome, ni da govorim o tome, ne pomaže ni kad mislim o tome. Zapravo, ne pomaže ništa… Aba, ljubav naša.'

  • +2
Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Jednostavna tetovaža s ukrasnim slovima krasit će tako Vanninu ruku zauvijek i biti trajni podsjetnik na dane kada je s njezinom obitelji živjela i malena Aba.