pogledajte kako izgleda

Nisu u istoj branši: Vanna ima uspješnu sestru, evo čime se bavi

04.09.2023 u 10:51

Bionic
Reading

Naša pjevačka diva nikada nije krila da joj je obitelj na prvom mjestu te već godinama uspješno balansira karijeru i privatni život. Poznato je da svoju intimu voli čuvati za sebe, stoga malo tko zna da ima sestru

Njezina sestra Jasmina Ranilović živi u Koprivnici (gdje je Ivana Vrdoljak Vanna odrasla), doktorirala je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu na Sveučilištu u Zagrebu, a trenutno radi kao direktorica Sektora za istraživanje i razvoj Podravke.

Sestre se ne mogu skupa vidjeti u javnosti, no pjevačica se prije više godina na Facebooku pohvalila njenim uspjehom. 'Evo, dok čekam nove vijesti, pohvalit ću se svojom sestrom - inovatoricom, izumiteljicom i zaljubljenicom u svoj posao...', napisala je.

Vanna je svojedobno spomenula sestru u jednom od svojih intervjua. Rekla je da su devedesetih izlazile skupa u Gjuru, gdje je upoznala Ilana Kabilja, s kojim je kasnije snimila kultni duet.

Inače, njihov pokojni otac Bolto Ranilović bio je diplomirani inženjer arhitekture i velik zaljubljenik u fotografiju te je svojim fotoaparatom zabilježio brojne obiteljske trenutke. Preminuo je 2008. godine.