blista OD SREĆE

Vanessa Hudgens čeka bebu: Na dodjeli Oscara pokazala trudnički trbuščić

10.03.2024 u 22:48

Bionic
Reading

Glumica se u nedjelju pojavila na crvenom tepihu u kazalištu Dolby u Los Angelesu i potvrdila je ono što se tjednima nagađalo. Čeka svoje prvo dijete sa suprugom Coleom Tuckerom

Vanessa Hudgens je zabljesnula na crvenom tepihu zablistala u crnoj dugoj pripijenoj Vera Wang Couture haljini koja joj se vukla po podu. Okitila se Chopardovim nakitom, uključujući ogrlicu sa žutim dijamantom u obliku kruške i bijelim dijamantima, kao i dijamantnim prstenjem i naušnicama iz kolekcije Haute Joailler brenda.

Vijest o trudnoći stigla je tri mjeseca nakon što su se ona i Cole vjenčali pred najbližim prijateljima i obitelji u Meksiku. Bila je ljuta na sve obožavatelje koji su ispod fotografija s djevojačke zabave pisali da izgleda trudno.

Hudgen zajedno s Julianne Hough, vodi Oscarov Red Carpet Show uoči velike holivudske večeri. To je treća godina u kojoj je Vanessa domaćica službene pretpriredbe, dok joj se Hough pridružila glumici po prvi put.

Podsjetimo, Hudgens se u prosincu 2023. udala za igračem bejzbola Colea Tuckera, nakon što su ranije te godine prvi put objavili zaruke. upoznali su se prije tri godine preko Zooma, na grupnoj meditaciji usred pandemije koronavirusa. Glumica je za Today Show izjavila da je odmah znala da je 'Cole onaj pravi'.

  • +2
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia