NOVI LJUBAVNI PAR

Slavna glumica naprasno je prekinula devet godina dugu vezu, a sada je jasno i zašto - zavela ju je ova NBA zvijezda

26.01.2020 u 19:57

Bionic
Reading

Nakon što su se prije nekoliko dana mediji raspisali o prekidu dugogodišnje veze glumice Vanesse Hudgens i Austina Butlera, holivudskim kuloarima ne prestaju glasine kako zvijezda serijala 'High School Musical' ljubi sedam godina mlađeg košarkaša, Kylea Kuzmu

Vanessa Hudgens i Austin Butler glasili su za primjer skladnog ljubavnog para koji prkosi holivudskom stereotipu kratke romanse. Tim više su mnogi bili iznenađeni kada se proširila vijest o njihovom prekidu nakon dugih devet godina. Pisalo se kako su se posljednjih mjeseci pojavile nevolje u raju te kako su zbog posla bili razdvojeni, no čini se kako je ipak u pitanju treća osoba.

Ne prestaju šuškanja kako je 31-godišnju zvijezdu serijala 'High School Musical' zavela sedam godina mlađa zvijezda Los Angeles Lakersa, Kyle Kuzma, koji je nedavno potpuno promijenio svoj imidž.

Izvor poznat portalu People rekao je kako se glumica i NBA zvijezda već neko vrijeme viđaju te kako ne žele brzati. Sve što u ovom trenutku žele jest zabavljati se.

  • +5
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Zuma Press / Profimedia

Hudgens nije odgovorila na pozive novinara koji su pokušali stupiti s njom u kontakt, ne bi li komentirala nagađanja o njezinom ljubavnom statusu, no dodatan razlog za sumnju kako uistinu ljubi mlađahnog košarkaša, glumica je dala medijima nakon što je viđena na jednoj od njegovih utakmica na Madison Square Gardenu u New Yorku.

Dan prije utakmice glumica i slavni košarkaš uslikani su kako zajedno večeraju u poznatom talijanskom restoranu Lilia u Brooklynu. Fotografije na kojima se par smješi uz bocu vina objavio je portal TMZ.

Slavna brineta košarkaša je podržala s tribina i tijekom okršaja Lakersa i Cleveland Cavaliersa prošli tjedan, a fotografiju s utakmice podijelila je i na Instagramu.