VALENTINA I MARKO

Uzvanici otkrili kako je bilo na vjenčanju najpoznatije hrvatske plesačice i glumca

04.09.2023 u 14:13

Bionic
Reading

Pobjednica prošle sezone 'Plesa sa zvijezdama' Valentina Walme i glumac kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji 'San snova' Marko Petrić proteklog vikenda izrekli su 'sudbonosno da'. Sretnu vijest obznanili su na društvenim mrežama, a sada cure fotografije i snimke njihovih gostiju

Među uzvanicima velikog dana Valentine Walme i Marka Petrića bili su i brojni poznati Hrvati, poput Semente Rajhard Brundule, Slavka Sobina, Gabrijele Pilić, Tare Thaller, Filipa Vidovića, Korane Gvozdić i Ivana Šarića.

Upravo je komičar, što je na svom Instagramu pokazala njegova supruga, na svadbi imao posebnu ulogu. Naime na snimkama se vidi da je Zadranin bio taj koji je preuzeo ulogu matičara. Svadbena fešta održana je u neposrednoj blizini centra Zagreba, na imanju Marincel.

Tara Thaller otkrila je da su mladenci za prvi ples zaplesali uz izvedbu Matije Cveka i njegove pjesme 'Visine'. Lijepa mladenka je blistala u dugoj vjenčanici bez naramenica s detaljima volana i potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy Room.

Podsjetimo, Valentina i Marko svoju su vezu potvrdili na jednom događanju 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Zaručili su se u rujnu prošle godine.

  • +3
Valentina Walme, Marko Petrić Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL