PROBLEMI S HLAČAMA

Našoj najseksi plesačici Valentini Walme na snimanju novog spota dogodila se nezgoda kojoj se nije nadala

27.11.2020 u 13:03

Bionic
Reading

Valentina Walme proslavila se posljednjih nekoliko godina nastupima za brojne poznate domaće glazbenike, te u natjecateljskim emisijama kao instruktorica plesa. Ova plavuša mnogima je pojam najseksi hrvatske plesačice, a ono što joj se dogodilo na posljednjem angažmanu sada je podijelila s javnosti

Neugodnu scenu s novog snimanja za spot pjevača Davida Temelkovog, plesačica Tina Walme podijelila je s ukupno 27 tisuća ljudi koliko je prati na Instagram profilu. Zgodna plavuša otkrila je da surađuje s glazbenikom Davidom Temelkovim, te da za njega pleše u novom spotu koji tek treba ugledati svijetlo dana.

‘Fun fact: Puknule su mi hlače prvih 15 minuta (od 8 h) snimanja spota. Can you tell?’, napisala je Walme ispod videa na kojem zavodljivo pleše u uskim crnim hlačama od lateksa.

Dok se izvija bokovima, te senzualno privlači pažnju svojim skladnim tijelom, pukotinu na hlačama rijetko tko da je i primijetio.

No unatoč modnoj nezgodi, Tina je ispod objave dobila brojne komplimente na račun svojeg izgleda čime je još jednom potvrdila da s razlogom slovi za jednu od naših najseksi plesačica.

Tina Walme Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Inače, mlada plesačica otkrila je da se u ples zaljubila još u ranom djetinjstvu. Tata ju je odveo na prve sate i oduševio je jer se prije bavio latinoameričkim i standardnim plesovima. Tako je počela njezina ljubav prema plesu. 'U isto vrijeme on je vodio plesne turnire, pa je moja ljubav sve više rasla, a i mama mi je radila haljine, lijepila šljokice, tako da je zapravo cijela obitelj bila u plesu - još sam k tome plesala s bratom', rekla je jedno prilikom za 'IN magazin'.