'PETRIĆI'

Vjenčali se plesačica Tina Walme i glumac Marko Petrić, a čestitke pljušte sa svih strana

03.09.2023 u 22:45

Bionic
Reading

Plavokosa plesačica Valentina Walme uplovila je u bračnu luku s glumcem Markom Petrićem, a sretni mladenci vijest su objavili na svojim Instagram profilima

Glumac Marko Petrić i Valentina Walme zaručili su se u rujnu prošle godine, a plesačica je nedavno otkrila da se bavi priporemama za svadbu. Sretni par u bračnu luku uplovio je prve subote u rujnu, godinu dana nakon objave zaruka.

'3.9.2023. Petrići', napisala je plesačica uz crno-bijele fotografije s vjenčanja koje je objavila na svom Instagram profilu, a identične je fotografije objavio i Petrić.

Svoju su vezu potvrdili 2021. pojavivši se zajedno na jednom događanju. Do tada se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Sretnim mladencima čestitali su brojni prijatelji, među kojima su Franka Batelić, Bojana Gregorić Vejzović, Lana Klingor, Tarik Filipović….

Zanimljivo je da su Valentina i njezin novopečeni suprug oboje sudjelovali i u popularnom plesnom showu, ona kao plesačica, a on kao zvijezda, a u njemu su zajedno i zaplesali. Lijepa Tina titulu je tada odnijela s plesnim partnerom, brazilskim modelom Pedrom Soltzom.