NA OTOKU ŠOLTI

Uživaju u zajedničkom odmoru: Renata Sopek pozirala uz samozatajnu sestru

27.08.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Nakon uživanja u Vodicama, na Zrmanji, Dubrovniku i u Španjolskoj Renata Sopek otisnula se na još jednu ljetnu destinaciju, a sa sobom je televizijska voditeljica i fitness trenerica povela svoju sestru koju je ponovo pokazala svojim pratiteljima

Brojne poznate Hrvatice često ističu kako su im upravo njihove sestre najveća podrška i najbolje prijateljice. Jedna od njih je definitivno Renata Sopek. 'Sopek seke otišle do plaže daleke, pa se ‘selfiraju’ k’o manekenke neke', napisala je voditeljica koja s mlađom sestrom Sandom uživa već nekoliko dana na Šolti.

Sestre često putuju zajedno, a budući da je Sanda vizažistica, često je zaslužna za šminkanje svoje četiri godina starije sestre. Za razliku od Renate, Sanda je prilično samozatajna. Nema Instagram profil, a niti na Facebooku nije pretjerano aktivna. Zgodne plavuše ne nalikuju previše jedna drugoj.

Dok je Sanda ljubiteljica piercinga koji nosi između obrva, starija seka ističe kako je ljubiteljica tetovaža. Renata je vrlo bliska s njom i majkom, a to nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. Upravo su je roditelji, rekla je ranije, odmalena usmjeravali na tjelesnu aktivnost i time su joj usadili ljubav prema zdravom životu kojeg danas promovira na svim razinama.