novi uspjeh

Renata Sopek pohvalila se kako je obranila diplomski rad putem videokonferencije

28.04.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Za svakog studenta najvažniji dio studija je dan obrane diplomskog rada, a u vremenu epidemije koronavirusa takvo nešto je pravi izazov. No naša voditeljica i fitness trenerica je uspjela to odraditi s lakoćom

U posljednjih mjesec dana svi fakulteti u Hrvatskoj zatvoreni i za sve studente je organizirana online nastava. Renata Sopek se prilagodila uvjetima uzrokovanim koronavirusom i postala prva studentica koja je online putem uspješno, kako je to navela u svojim objavama na društvenim mrežama - kao 'po špagi' obranila diplomski rad.

Prije četiri godine je postala stručni prvostupnik odnosa s javnošću, s posebnim dodatkom diplomi za 'poseban uspjeh' na preddiplomskom stručnom studiju Komunikacijskog mendžmenta. Nakon toga je upisala specijalistički diplomski stručni studij 'Upravljanje odnosima s javnošću'. Tema njezinog specijalističkog diplomskog stručnog rada bila je 'Tematski obiteljski hotel u Dubrovniku u funkciji razvoja destinacijskog brenda'.

Osim učenja, vrijeme u izolaciji Renata je, sudeći prema objavam na društvenim mrežama provodila vježbajući i spravljajući razna jela budući da je poznata po tome da živi zdravim načinom života te pazi na sebe i svoje tijelo. Od svoje 16. godine ide u teretanu, odmalena se bavi tjelesnom aktivnošću i plesom, a s vremenom se pojavila želja da o svemu nauči više. Snimila je DVD, uslijedila je knjiga, autorska emisija te portal, a danas je zbog ustrajne promocije aktivnog života i tjelovježbe nazivaju hrvatskom Jane Fondom.