GOSTOVANJE NA NOVOJ TV

Užarile se društvene mreže: Nakon sinoćnje emisije glavna tema svih razgovora je sako Roberta Jarnija

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 02.09.2021 09:30
  • Objavljeno 02.09.2021 u 09:30
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Nova TV

Nekadašnji nogometni reprezentativac sinoć je, uz Aljošu Vojnovića, komentirao igru Hrvatske protiv Rusije. No igra naše reprezentacije pala je u drugi plan zbog njegove odjevne kombinacije

Pojavljivanje Roberta Jarnija u emisiji Nove TV, u kojoj je komentirao utakmicu Rusije i Hrvatske, užarilo je društvene mreže, a razlog je i više nego očit - upečatljiv prugasti sako svima je zapeo za oko.

'Pitanje za Jarnija. Gdje je kupio sako?', pitanje je koje je već tijekom emisije bilo postavljeno Robertu Jarniju, na što je on kratko odgovorio: 'Ostat će ipak tajna.' Na to je voditelj rekao: 'Ali življi je sako gotovo bio od boljeg dijela utakmice', a Jarni je ponovno bio štur s odgovorom: 'Ha, ne znam...'

Nije trebalo proći dugo da se društvene mreže užare i njegov prugasti sako postane apsolutni hit. 'Robert Jarni, ali i prodavač šećerne vate u lunaparku', 'Robert Jarni je pobjednik', samo su neki od komentara uz screenshot iz emisije, a onda su krenule i usporedbe.

I dok su neki rekli kako nalikuje na Bubimira, bilo je i onih koji su rekli da je to zapravo 'sportski hommage Šojiću'. Pogledajte i prosudite sami.

  • +1

Robert Jarni

Izvor: Screenshot / Autor: Nova TV