NE ODVAJAJU SE

Njihova veza postaje ozbiljna: Razmišlja li Adele o novom braku?

02.09.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Britanskoj pjevačici čini se itekako godi život 's one strane oceana'. Adele se skrasila u Los Angelesu i uživa u životu punim plućima, a osmijeh na lice ne skida otkako je u vezi sa sportskim agenom Richom Paulom

33-godišnja Adele Adkins i sedam godina stariji sportski agent Rich Paul ne kriju koliko su sretni i zaljubljeni. Par je snimljen u dolasku na rođendansku proslavu Savanne, supruge LeBrona Jamesa, koji je Paulov klijent, za koju je britanska pjevačica odabrala odjevnu kombinaciju koja je ponovno istaknula njezinu vitku figuru.

Crnu dolčevitu zataknula je u kariranu mini suknju, a noge je vizualno izdužila crnim uskim čizmama do koljena na visoku petu. S druge strane, Rich Paul bio je u ležernoj kombinaciji koja se sastojala od traperica i tamne majice kao i plavih Adidas tenisica.

Ako je vjerovati izvoru bliskom paru, njihova veza postaje sve ozbiljnija, zbog čega nikoga ne bi iznenadilo da Adele uskoro odluči ponovno 'stati na ludi kamen'.

'Zajedno su bili na zabavi LeBrona Jamesa, a on je često vodi na druženja sa svojim prijateljima. Adele se odlično slaže sa svima, a sve djeluje kao da postaje itekako ozbiljno. Provode jako puno vremena zajedno i Adele se čini sretnom', otkrio je izvor.

  • +11
Adele na utakmici NBA finala Izvor: Profimedia / Autor: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

Da je par u vezi potvrdio je još jedan izvor u sprnju, nakon što su nekoliko se mjeseci viđali u tajnosti. NBA utakmica u Phoenixu otkrila je sve.

Adele je u ožujku, nakon sedam godina braka, finalizirala razvod sa Simonom Koneckim, s kojim ima osmogodišnjeg sina Angela.