prava bračna idila

Saša Lozar i njegova draga uputili se izvan Hrvatske gdje slave godišnjicu braka, a neke su podsjetili na Maju Šuput i Nenada

02.09.2021 u 09:07

Bionic
Reading

Nakon odmora na Braču, popularni pjevač i radijski voditelj uputio se na novu, ovog puta inozemnu destinaciju. Najprije se pratiteljima javio s pješčane plaže, a onda je otkrio još jedan razlog svog egzotičnog putovanja

Saša Lozar sa suprugom Marinom trenutno uživa u Egiptu. Pjevač se pohvalio s više tamošnjih prizora, a otkrio je i da su on i njegova voljena ondje obilježili i 16. godišnjicu braka.

Uz fotografiju na kojoj poziraju ispred piramida napisao je stihove svoje pjesme 'San', te je uz to dodao šaleći se: 'Staž dulji i od piramida!'. U mnoštvu komentara su im njegovi pratitelji poručili da je prekrasno te im zaželjeli sreću.

Neke je objava zbunila. 'Ja mislila Maja Šuput i Nenad Tatarinov', komentirala je fotke jedna od pratiteljica, a pjevač i radijski voditelj joj je odgovorio u duhovitom tonu: 'Pa ne idu samo Tatarinovi po svijetu'.

Marina i Saša vjenčali su se 2005. godine, a zajedno imaju 13-godišnju kći Evu. Pjevač je svojedobno za suprugu rekao da je 'dobra osoba, potpuno neiskvarena te da se danas vrlo rijetko može sresti iskrena osoba kakva je ona'. Kod nje ga je 'osvojila ta rijetkost, nešto na što nije mogao ostati imun'. Dodao je i da se svakodnevno trudi osvojiti suprugu.