on sve može

Uz palme i more: Vlaho Arbulić hvali se nevjerojatnim trbušnjacima

04.01.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Trening, fizička aktivnost i kvalitetna prehrana su životna rutina i sastavni dio svakog dana manekena i glazbenika. Kako je ranije izjavio, nema strogog pravila niti o vrsti i trajanju treninga, niti broju treninga u tjednu, a rezultati njegovog zdravog života često se mogu vidjeti u njegovim objavama

Vlaho Arbulić s pratiteljima je nedavno podijelio znakovitu poruku o svrsi različitih životnih iskustava. 'Svemir je sačinjen od iskustava dizajniranih da izgaraju tvoju privrženost, tvoje prianjanje – uz užitak, bol, strah, sve to. I sve dok postoji mjesto gdje si ranjiv, svemir će pronaći način da te suoči s tim', poručio je tada.

Zadnjih dana dijeli fotografije s putovanja gdje uživa sa svojom obitelji. Ni ondje ne zapušta rad na sebi i redovitu tjelovježbu. Ovog puta je demonstrirao kako vježba jogu, odnosno stoj na glavi s balansom na laktovima.

Vježbajući u teretani je, među ostalim 2014. upoznao svoju dragu, Tatjanu Dragović. Vlahu zbog svojih uvijek atraktivnih fotografija često ga nazivaju jednim od najseksi Hrvata. 'Vodim se vlastitom intuicijom i tjelesnom energijom koju nastojim zdravo distribuirati na razne poslovne, obiteljske i sportske aktivnosti', izjavio je svojedobno.

subota u gradu

Zagrebačka špica okupila poznata lica: Pogledajte tko se danas prošetao centrom metropole

Pogledaj galeriju