slatke muke

Vlaho Arbulić pokazao što ga je dočekalo kad je stigao kući

17.11.2023 u 09:21

Bionic
Reading

Konavljanin uživa u očinskim trenucima sa svojom djevjčicom Lucom koja je postala prava zvijezda tatinog instagrama. Prije nekoliko dana je pokazao kakvim ga je poklonom razveselila povodom njegovog nedavnog rođendana, a sad i što mu je 'priredila' njegova mezimica

Glazbenik, producent i manekenVlaho Arbulić, dugogodišnji partner Tatjane Dragović obožava svoju obitelj i na društvene mreže rado stavlja njihove fotografije, ponajviše one od kćeri Luce. Vidjeli smo ih do sad u različitim zajedničkim situacijama.

Ovog puta snimio je video ulaska u jednu od prostorija u stanu u strogom centru Zagreba gdje su ga zatekle crvene strelice koje pokazuju smjer i 'prepreke' od ružičastih traka koje mora savladati da bi ušao u jednu od prostorija. Vlaho je simpatičan video svoje mališanke opisao sa 'radni dan još nije gotov'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

U jednom od ranijih istupa otkrio je kao je djevojčica naslijedila njegove, glazbene gene. Rekao je da obožava glazbu kojom se 'bavi kroz igru slobodno i neopterećeno' i da 'može samo učiti od nje'. Također je izjavio da je 8-godišnja Luce 'bistra i svestrana, iznimno hiperaktivna što se zna manifestirati i kroz društveno neprihvatljivo ponašanje, ali i topla i empatična'.

'Nema opravdanja za gubitak ljudskosti i topline prema bližnjima jer su to osnovni postulati življenja, a pogotovo u umjetničkom življenju koje za svrhu ima dodirivanje ljudi na emocionalnoj razini, a ne indiferentnost i otuđenje', napisao je svojedobno Vlaho koji uživa uz svoju princezu. Nerijetko ih se skupa može vidjeti u gradu, a iz aviona se vidi da imaju divan odnos.

  • +3
Vlaho Arbulić Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX