NOVI HVALJENI PROJEKT

Uvijek u akciji: Robert Knjaz u Tribunju izabrao najboljeg dvojnika Miše Kovača

01.08.2019 u 13:18

Bionic
Reading

Mještani Tribunja i njihovi brojni gosti u srijedu navečer sudjelovali su na prvom svjetskom natjecanju 'Look like Mišo Kovač' za koje je zaslužan omiljeni voditelj i autor hvaljenih televizijskih serijala Robert Knjaz. On i ostali članovi žirija nisu imali lagan zadatak, a za pobjednika prve manifestacije izabrali su Dalibora Talajića

Riječ je o potrazi za dvojnikom legendarnog pjevača te svi koji glasom, stasom ili glumačkim talentima žele na jedinstven način predstaviti Mišu Kovača. Pobjednik, Dalibor Talajić je osvojio novčanu nagradu od tisuću kuna kao i dvije ulaznice za Mišin koncert u Areni Zagreb.

'Kako snimam serijal Najveće svjetske fešte, jedna od njih mora biti u Hrvatskoj, a kako u Tribunju snimamo utrku magaraca mislio sam da bi bilo zgodno da damo dodatni sadržaj mjestu pa smo se s direktoricom turističke zajednice dogovorili da napravimo nešto ovakvo. Mišo Kovač je živio u Tribunju, dosegnuo je kultni status, a takvih manifestacija i izbora za dvojnika ima po cijelom svijetu, zašto ga ne bismo imali i mi? Krenuli smo polako, nije baš bilo medijske pompe, ali svaki početak je težak', ispričao je za tportal Robert Knjaz.

Ove godine natjecalo se pet kandidata, no zato iduće godine, sad kad se probio led, kaže popularni voditelj, autor i redatelje, očekuju puno veći broj.

'Imali smo kviz iz biografije Miše Kovača u kojem su kandidati morali pokazati svoje znanje, svatko je morao pokazati koliko zna o pjevačkoj legendi. Među ostalim sudjelovao je gospodin koji je bio na 60 koncerata miše Kovača, a jedan je znao koliko kvadrata je imao prvi mišin stan. Neki nisu imali brkove, no Mišo nije ih imao ni Mišo na početku svoje karijere', kaže Robert Knjaz koji se već raduje narednom izboru za najboljeg dvojnika glazbene institucije, Miše Kovača.

  • +10
U Tribunju održana manifestacija Look Like Mišo Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL